1 Ianuarie… din nou

“A mai trecut un an prin noi, a fost si soare, au fost si ploi…”

Vorba cantecului, unul dintre primele cantece preferate, nici nu stiu cati ani aveam cand il ascultam in nestire. Ideea e ca si acum imi place si imi aduce in gand atatea amintiri si l-as dedica unor oameni care au fost la un moment dat acolo, poate inca mai sunt, poate nu.

A mai trecut un an, nu trag concluzii si nu-mi fac planuri ci mesteresc in continuare la lucrurile mele, mai tai dintr-o parte, lipesc in alta, mai pilesc, mai pun un surub, the usual stuff.

Alt Craciun frumos petrecut acasa, un Craciun alb, cu ninsoare, cu familia si prietenii, cu un dor nespus de bunica si de Craciunul de la Cuza, de prieteni aflati pe meleaguri indepartate in cautarea unei vieti mai bune, de priviri senine, zambete in treacat si fluturari din mana. O alta ocazie de a ma simti din nou copil acasa la mama si de a realiza cat de bine e sa ai un loc caruia sa-i spui “acasa” unde sa mergi mereu cu drag. As mai fi stat acolo.

Un Revelion iesit din comun, petrecut in tren si in Brasov, o idee nebuna de a merge in alta parte si de a face ceva deosebit. Brasovul e la fel de frumos. Oamenii erau plini de voie buna, orasul era parca mai curat ca Bucurestiul, mai linistit si mai relaxat, plin de turisti. Timpuri Noi au fost super. Pacat ca nu am fost mai multi, atunci ar fi fost si mai frumos mai ales ca vinul fiert era bun si ieftin si afara parea mai cald decat in Bucuresti.

Anul nou ma gaseste iar pe marginea butoiului cu melancolie, mi-e dor de oameni pe care nu i-am mai vazut de ceva vreme, de cei pe care nu apuc sa-i vad din lipsa de timp. Nu visez la nimic extraordinar pentru 2011, vreau doar sa fiu mai ordonata si mai organizata astfel incat sa am timp sa fac tot sau aproape tot ce imi doresc, sanatate sa fie.

About Diana

Rock concerts & tennis.
This entry was posted in Day to Day, Mood, Romanian. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s