Back

I’m back!!! Did you miss me?
Anyways, joke’s over…
Sunt mai obosita decat atunci cand am plecat dar nu si psihic, doar fizic. In mod normal sederea mea acasa se rezuma la privit la televizor in disperare si o iesire sau doua cu fostii colegi dar de data asta am facut doar treaba la tara. Minunat loc, cred ca am mai zis, nu si oamenii de acolo, cred ca am mai zis si asta.
Pe scurt: cautat si gasit multi bureti, suit pe casa cules struguri, suit in pom si pe scara cules mere, carat mere, sortat mere, aruncat mere stricate, maturat, alergat cu furca dupa cainele care sarea la mama sa o muste(nu am ranit cainele, he’s ok, nu dati, adica he’s not ok ca ni l-au otravit vecinii de 8-9 ori and he’s kinda insane de asta a si sarit la mama) si dormit toata noaptea.
Am fost in livada doar eu si gandurile mele, la fel si pe camp sau pe tren(11 ore dus-intors), care ganduri mi s-au parut interesante atunci pacat ca nu le mai tin minte
Si azi m-am intors ca e 30 septembrie si de maine nu mai am reducere pe tren si de bine ce am venit am aflat ca orarul se afiseaza tocmai vineri si ca oficial scoala incepe tocmai pe 8.

About Diana

Rock concerts & tennis.
This entry was posted in Day to Day. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s