Si concertul…

L-am asteptat cu aceeasi nerabdare cu care l-am asteptat si pe cel din Franta. Am vrut mult sa fie anumite persoane acolo dar nu a fost sa fie.
Sunetul a fost de-a dreptul prost, Sarah putea sa taca, pacat de baietii aia fiecare cu o chitara, ca ei canta bine i-am mai auzit dar… singurul lucru ok a fost tipatul lui Dani… pentru ca ma treceau zeci de fiori de fiecare data cand tipa.
Deci: in Franta s-a auzit mult mai bine, trupa a fost mai distanta(ceea ce poate fi considerat mai bine), publicul a fost mai rece si mai lipsit de viata si entuziasm, mai tanar si mai civilizat. Aici sunetul… varza… trupa ok, solistul cu plamani puternici, publicul entuziast care a cam ramas oarecum dezamagit. Da nu-s eu aia care sa critice, in schimb pot sa-mi spun parerea. Va spun ca tin cont de faptul ca ei imi plac foarte mult deci gradul meu de obiectivitate e fosrte scazut: mie mi-au placut, mi-a parut rau ca s-a auzit asa, dar am reusit sa stau o ora intr-o stare de hipnoza aproape totala. Sper sa mai vina, sa-i mai vad, m-as duce si a treia oara si sper ca atunci sa se auda mai bine iar ei sa aiba o prestanta demna de numele pe care-l poarta si sa aud apoi numai de bine la adresa lor.

About Diana

Rock concerts & tennis.
This entry was posted in Music Stuff. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s